Ripan1w


Jag är intuitiv och medial och ger vägledning med hjälp av tarot kort och andra orakelkort. 
Jag ser det som att jag ger en prognos om vad som är på gång.
Då jag är en sk klarvetande finner jag att det fungerar bra att arbeta med kort då de hjälper mig sortera och finna kärnan i det jag känner och får till mig.

Framtiden är inte huggen i sten utan vi är i allra högsta grad medskapare av vår verklighet och ibland behövs ett neutralt öga för att finna vägen fram.


Många människor känner sig utanför, udda, tycker inte att de passar in, tycker att livet "skaver", kanske längtar efter kärlek men det fungerar inte. Vissa längtar hem till stjärnorna eller bara bort. Jag kan hjälpa till med att reda ut dina känslor och funderingar, att underlätta din förståelse av dig själv och varför du gör saker på ett visst sätt eller varför relationer är så krångliga.

 

Kristall kulan använder jag mest när jag tittar på tidigare liv. Jag tror att vi bär med oss känslor, trauman, upplevelser m.m från tidigare liv eftersom jag tror att själen är odödlig, därför kan det vara bra att försöka hitta vad det är eftersom det kan orsaka problem i detta liv.


Jag har en stark känsla för djur och natur och alla dess väsen, planeten behöver vår hjälp för att överleva och vi kan alla göra något, litet eller stort, själv är jag Tigerfadder inom WWF.


Jag arbetar även på en professionell tarotlinje så jag vet att en konsultation över telefonen fungerar lika bra (om inte bättre) som ett personligt möte.

 


 

 

Möte på telefon: 400.-  för 50 minuter
Personligt möte hemma hos mig i Furudal: 500.- för 50 minuter

Tidbokning:
Skicka ett mail eller ring på 073-692 93 03
Du får då instruktioner hur det hela går till.


Förskottsinbetalning till konto eller med swish.

Avbokning ska ske minst 1 dag innan bokad tid 
Vid sen avbokning eller utebliven debiteras tiden

 

Välkommen! 

 

Oraklet med en gnutta humor .....
Oraklet med en gnutta humor .....
-